Avontuurlijke activiteiten in Australië: surfen, skydiven en meer

Gaat je hart sneller kloppen van het maken van een rondreis dat barst van de avontuurlijke activiteiten? Dan kan reizen door Australië zomaar op je bucketlist staan. Je hebt hier namelijk de keuze uit een gigantisch aanbod aan activiteiten, waar zowel beginners als de echte pro’s aan hun trekken komen. In dit blog lichten we drie erg populaire avontuurlijke activiteiten in Australië wat verder voor je toe. Erg handig als je op dit moment op zoek bent naar alle informatie over vliegen naar Australië.

Bezoek de kustlijn van Australië en trotseer de beste golven ter wereld 

Denk je aan een reis naar Australië, dan denk je misschien al snel aan de kilometerslange kustlijn, bestaande uit azuurblauw water en hagelwitte stranden. En naast dat je hier heerlijk kunt zonnebaden en er een flinke dosis vitamine D krijgt, is er ook voor waaghalzen genoeg te beleven. De oceaan leent zich namelijk perfect om lekker een dag te surfen. Gelukkig hoef je je eigen “gear” niet mee te nemen, want het bruist er van de surfscholen. Ideaal als je ook graag een lesje krijgt aangezien je nog niet bekend bent met het surfen. 

Verschillende nationale parken voor het maken van avontuurlijke hikes 

Blijf je toch liever met beide voeten op het droge? In dat geval kun je er ook voor kiezen om de auto te pakken en een van de nationale parken van het land te bezoeken. Hier bruist het van het leven en er staan honderden wandelroutes op je te wachten. Enkele voorbeelden van erg geliefde parken om te hiken, zijn Lamington National Park, Blue Mountains, Fraser Island en Kakadu National Park. Goed om te weten: Australië beschikt over meer dan 500 nationale parken. Hierdoor is er altijd wel een park te vinden op de reisroute die je maakt. 

Ga de hoogte in en beleef Australië op een totaal andere manier door te gaan skydiven 

De echte adrenaline liefhebbers staan vast en zeker te popelen om te gaan skydiven in het land. Er zijn door het hele land meerdere plekken te vinden waar dit gedaan kan worden. En wat de beste plek is om dit te doen, hangt volledig af van het uitzicht dat je graag wilt zien tijdens het skydiven. Van de outback tot aan de paradijselijke stranden – je kunt het allemaal zien tijdens deze avontuurlijke activiteit. Ga je ook voor deze activiteit tijdens een geweldige rondreis door het land? 

Total
0
Shares
Vorige
Hoeveel Belgen volgen later naast een baan nog een opleiding?

Hoeveel Belgen volgen later naast een baan nog een opleiding?

Hoeveel Belgen zouden er naast hun drukke baan nog de boeken induiken?

Volgende
De logistiek en verzending bij een webshop
person holding cardboard box on table

De logistiek en verzending bij een webshop

In de wereld van e-commerce is logistiek en verzending van cruciaal belang voor

Ook interessant