Over Curious

Wat is een meritocratie, hoe zit het met de grootste vogel op aarde en wat doet een internist eigenlijk? Het zijn vragen die je wellicht niet dagelijks hoort, maar die af en toe toch om de hoek komen kijken. Onze vraag daarop is: waar vind je beter een antwoord dan op curious.be, waar het immers gaat om Weetjes, Kennis en Informatieve Blogs.

Er wordt bij elke vraag en bij elk weetje namelijk gezocht naar interessante, inspirerende en nieuwsgierig makende informatie. Wetenschap, geschiedenis, technologie, natuur, kunst, cultuur en andere onderwerpen worden op deze blog besproken. Met andere woorden: een breed scala aan onderwerpen waar je van kunt genieten. De oppervlakkige feiten laten we achterwege en in plaats daarvan zal je nieuwsgierigheid worden bevredigd met diepgaande informatie. 

Bij onze redactie streven we naar één doel en dat is om je te verrassen, te onderwijzen en te vermaken met onze blogs vol boeiende weetjes. We wensen je daarom dan ook veel plezier met alles dat je zal lezen.

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@curious.be voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.