man in blue dress shirt wearing gold round analog watch

De tofste onbekende horloges voor jou

Natuurlijk kennen we allemaal de merken als Rolex, Breitling en Cartier wel. Maar, er is nog veel meer moois op de markt te koop, voor ieder budget wat wils en met verschillende invalshoeken. Zo kun je kiezen voor een sportief horloge, een klassiek horloge of net iets met een twist. En zoals je van ons gewend bent, een lijstje met de tofste onbekende horloges in de markt van luxe.

Klassiek

We beginnen dit lijstje met een klassieke variant, omdat iedereen eigenlijk een mooi dress-horloge in zijn of haar collectie zou moeten hebben. Een horloge wat je niet iedere dag draagt, maar af en toe bij mooie gelegenheden. Natuurlijk op een schitterende leren band, want zo hoort zo’n horloge te zijn. Wat dacht je van Glashütte Original? Duitse makelaardij en dus perfect afgewerkt, precieze uurwerken en materialen als staal of zelfs volledig goud zijn gebruikt. Deze horloges van Glashütte zijn een genot voor het oog met vaak wat rustigere wijzerplaten. Complicaties als een datum, maanfase of een chronograaf zijn geen uitzondering. Wat zoiets kost? Tussen de €4.000 en €12.000 heb je een perfect horloge van Glashütte Original.

Sportief

Misschien ben je meer iemand die een sportief horloge draagt, kunnen we ons voorstellen. Makkelijk om te slingeren, perfect voor alledaags en je hoeft er niet naar om te kijken. En dan kun je eens kijken naar Oris. Perfecte prijs/kwaliteit-verhouding en unieke wijzerplaten zijn beschikbaar. Gemaakt van staal, met vaak een stalen band (of zelfs brons) en het leukste van alles: behoorlijk betaalbaar. Een Oris kun je al vinden vanaf zo’n €1.000, waarbij de Oris Diver een van onze persoonlijke favorieten is. Shoppen maar!

Iets met een twist

Misschien ken je Max Verstappen. Misschien ook niet: hoe dan ook, hij draagt door zijn sponsordeal met TAG Heuer de Monaco om zijn pols. En da’s natuurlijk een uniek horloge met een vierkante kast en behoorlijk wat historie. Dit horloge werd namelijk ook door Steve McQueen gedragen! De Monaco is een van die horloges met een twist, maar in de collectie van TAG Heuer kun je nog veel meer gekke horloges krijgen, zoals een kleurrijke Formula 1 editie, een Link met een speciale stalen band of een Carrera vol met diamanten. Deze toffe horloges met een twist kun je vinden vanaf zo’n €1.500, dus ook voor deze horloges heb je geen tweede hypotheek nodig. 

Total
0
Shares
Vorige
De evolutie van de reglementering op sportweddenschappen in België: Een uitgebreid overzicht

De evolutie van de reglementering op sportweddenschappen in België: Een uitgebreid overzicht

Sportweddenschappen hebben altijd een centrale rol gespeeld in de wereld van

Volgende
5 tips om je huis netjes en opgeruimd te houden
brown wooden table with chairs

5 tips om je huis netjes en opgeruimd te houden

Een netjes en opgeruimd huis is niet alleen prettig voor het oog, maar het heeft

Ook interessant