Visualization of the Coronavirus

Willem Engel: vriendin, vermogen en meer 

Je kent Willem Engel waarschijnlijk van de complottheorieën of zijn viruswaarheid partij. Wij zijn even dieper in de persoon: Willem Engel gedoken en kwamen erachter dat er nog meer achter Willem Engel schuilt. 

Rechtszaak na rechtszaak, dat is waarschijnlijk het laatste nieuws wanneer je op Google zoekt naar Willem Engel. Dit komt door verschillende campagnes die hij heeft gevoerd gedurende corona tijd. Hij stond al bekend om zijn complotten over de overheid, maar de bom barste toen de lockdowns kwamen in de Covidperiode. Willem Engel is geboren op 15 maart 1977 in Utrecht en heeft een vriendin: ‘Dorien Rose Duinker’. 

De vriendin van Willem Engel 

Heb je Willem Engel weleens gezien? Hij is niet bepaald moeders mooiste, maar heeft desondanks een schoonheid aan de haak geslagen. Of het aan zijn danskunsten ligt kunnen wij niet zeggen. Maar het zal ons niet verbazen als hij af en toe een dansje waagt met haar. Dorien Rose Duinker is de vriendin van Willem Engel en jij kan haar kennen als playboy-model of Angelina Jolie-lookalike. 

In 1983 op 14 november werd deze schoonheid geboren in Haarlem, maar ze groeide op in Hong Kong. Tijdens haar jeugdjaren wilde ze het theater in, maar koos toch uiteindelijk voor modellenwerk. In 2005 werd Dorien Rose uitgeroepen tot Playmate van het jaar. Ze heeft in verschillende tijdschriften gestaan: Glamour, Cosmogirl, Elegance, Marie Claire en de Panorama. Maar natuurlijk ook de Playboy. 

Wist je dat je haar ook kan kennen als actrice? Ze speelde in Moordwijven, Voetbalvrouwen, Shouf Shouw en Gooische vrouwen. In 2009 stond ze als sidekick van Giel Beelen bij 3FM en ze was te zien bij Lange Frans en Fedde le Grand in videoclips. Maar het laatste dat wij van haar hebben gehoord is dat ze filmde dat haar vriend: Willem Engel werd opgepakt. Dit filmpje is over het hele internet terug te vinden. 

Het vermogen van Willem Engel 

Wij kunnen momenteel nog niets terugvinden over het vermogen van Willem Engel. Wel weten we dat hij land in Spanje bezit en een woning heeft in Nederland. We verwachten dat zijn vermogen niet ver boven de 100.000 euro uitkomt. Maar recent is de vader van Willem Engel overleden. Deze had toch vele miljoenen. Wellicht staat Engel als rechthebbende in het testament en kan hij binnenkort een flinke cheque verwachten wanneer hij is overleden. 

Er is ook bekend geworden dat Willem Engel 50.000 euro aan viruswaarheidsdonaties heeft gebruikt voor een stuk grond in Spanje. De ING heeft deze informatie naar buiten gebracht en zijn rekening dan ook geblokkeerd. Het klinkt dus niet als zuivere koffie waar Willem zich mee bezig houdt als ook de ING berichten naar buiten gaat brengen. 

De woningen van Willem Engel 

Nu weten we dus ook gelijk dat Willem Engel een lap grond in Spanje heeft. Hij vertelt verder niet wat hij met deze grond heeft gedaan. Maar onze verwachting is dat hier een mooi huis wordt neergezet. 

Daarnaast woont Willem Engel in Amsterdam. Hier heeft hij een woning, het is echter niet bekend waar hij woont. Waarschijnlijk heeft hij naast veel vrienden ook veel vijanden gekregen en is het daarmee voor zijn eigen veiligheid belangrijk dat zijn adres niet op tafel ligt. Dit terwijl hij wel het adres van Sigrid Kaag zomaar online bekend maakte. Willem Engel is zeker niet van onbesproken gedrag, dat kan je wel stellen. 

De beruchte vader van Willem Engel

Willem groeide op in Rotterdam, maar werd geboren in Utrecht. Hij heeft 14 broers en zussen en is zelf de jongste uit het gezin. Hij is de zoon van de ‘’beruchte’’ vastgoedeigenaar: Cees Engel. Deze is in 2022 overleden. Cees had meer dan 1000 verschillende panden in Rotterdam en werd ook wel de krottenkoning van Rotterdam genoemd. In 2017 kocht de gemeente Rotterdam zelfs 110 van zijn panden voor een bedrag van ongeveer 13 miljoen. Je kan Cees Engel ook kennen van Fort Oranje, een camping in Zundert die bekend stond om de criminaliteit. Deze camping werd dan ook gesloten in 2017. 

Studie en werk Willem Engel 

Willem studeerde biofarmaceutische wetenschappen, echter kan hij zijn promotieonderzoek naar aerosolen niet afronden. Hierdoor kon hij niet als bioloog aan de slag en moest hij wat anders gaan doen. Willem Engel besloot een eigen dansschool te beginnen. In 2008 gaf hij hier verschillende lessen waaronder Braziliaanse dans: ‘zouk’. Tijdens de coronacrisis moest Willem Engel zijn dansschool sluiten voor korte tijd. Hierdoor is hij zich gaan verdiepen in de adviezen van het RIVM. Dit was het moment dat hij in het nieuws begon te komen omdat hij zich verzette tegen het coronabeleid van de overheid. 

De start van Viruswaanzin en viruswaarheid 

Na een interview dat Willem voerde met Ramon Bril op 29 mei 2020, ontstond de actiegroep: Viruswaanzin. Later werd deze naam gewijzigd naar viruswaarheid. Willem ging zelf onderzoek doen en kwam in deze periode tot de conclusie dat er corruptie was binnen de overheid. Hij geloofde niet in de sterftecijfers die naar buiten kwamen bij het RIVM. Hij gaf zelfs aan dat het een griepgolf was. Volgens Willem Engel had het niets te maken met een gevaarlijk virus en konden we allemaal gewoon is leven blijven leven. 

Willem Engel kwam daarnaast in het nieuws door het oproepen GGD-personeel te bedreigen. Ook zette hij de adresgegevens van Sigrid Kaag online. Hierna werd Kaag meermaals met de dood bedreigd. 

Politieke partij van Willem Engel 

Januari 2021 wilde Willem Engel zich aansluiten bij de politieke partij: Vrij en sociaal Nederland. Hij wilde zich hiermee kandidaat stellen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Helaas voor hem zorgde zijn opkomst voor scheve gezichten binnen de partij. Zo waren meerdere leden niet van zijn komst gediend. De partij kwam op de kandidatenlijst te staan als een blanco partij. Er zijn zelfs een groot aantal leden uit de partij gestapt en hebben lijst 30 opgestart. 

Willem Engel heeft daarna niet stil gezeten. Hij heeft Forum voor Democratie ondersteund in hun luide roep tegen de coronamaatregelen en blijft tot op heden nog steeds flink bezig op onder andere Twitter. 

Total
0
Shares
Vorige
Hamerduim: wat is het en wat is eraan te doen?

Hamerduim: wat is het en wat is eraan te doen?

Ai, tijdens de voetbalwedstrijd van vorige week heb je een hamerduim opgelopen

Volgende
Welke kosten zijn er allemaal als je een auto aanschaft?

Welke kosten zijn er allemaal als je een auto aanschaft?

In dit artikel zullen we de verschillende kosten bespreken waarmee je rekening

Ook interessant