Dubbele getallen

De dubbele getallen vliegen je om de oren. Niet alleen op de weegschaal, maar ook in het echte leven. We hebben het wij dubbele getallen overigens niet om getallen met twee cijfers. Wat we wel bedoelen, lees je in deze blog.

Als je het ons vraagt zijn dubbele getallen fascinerend en al helemaal op het gebied van tijd. Hoe fijn is het als je de klok ziet verspringen van 11:10 naar 11:11. Of denk eens aan de overgang van het oude naar het nieuwe jaar. De uiterlijke cijfers in tijd, 23:59, verspringen in het nieuwe jaar naar 00:00. En laat 0 nou net het cijfer zijn waarmee onze telling begint. Lees verder en ontdek wat al deze dubbele getallen in tijd voor je kunnen betekenen.

Cijfers en getallen

Ben je intussen even in de war geraakt door het veelvuldige gebruik van cijfers en getallen? Geen probleem. Er is een duidelijk verschil tussen cijfers en getallen, dat het een en ander duidelijk maakt:

  • Cijfers: een cijfer is het symbool dat we geven aan een hoeveelheid. Twee wordt aangegeven met het cijfer ‘2’. De cijfers die wij kennen, zijn 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9.
  • Getallen: een getal geeft een dergelijke hoeveelheid aan in cijfers. Zestien appels kan ook wel worden aangeduid met het getal ’16’. Andere voorbeelden van getallen zijn 700, 23, 2, etc. Zoals een woord uit letters bestaat, bestaat een getal uit cijfers.

Engelengetallen

Wanneer we het gaan hebben over dubbele getallen in tijd, is het belangrijk om de betekenis van zogeheten engel getallen te benoemen. Engel getallen, of engelnummers, geven reeksen van opeenvolgende, dan wel herhalende getallen aan die een spirituele boodschap met zich meedragen.

Dubbele getallen in tijd

We zullen nu ingaan op dubbele getallen in tijd. Lees gauw verder, kijk op de klok en zie waar je binnenkort op kan gaan wachten.

10:10

Het getal 10 is niet alleen het getal dat na 9 en voor 11 komt; het heeft een stuk meer betekenis. Veel mensen associëren het getal met vertrouwen. Zie je 10:10 op de klok, dan bestaat er een grote kans dat het tijd is om je gedachten te veranderen. Heb vertrouwen in the greater good en sla een nieuwe weg in. Met dit gedachtegoed heb je de mogelijkheid echt iets voor de wereld te gaan betekenen. Grijp nieuwe kansen met beide handen aan en leef.

11:11

Als er een tijd is die door velen wordt geadoreerd, dan is het wel 11:11. Maar liefst vier dezelfde cijfers op een rij geven het gevoel van uniciteit. Op deze tijd is het tijd voor een nieuw begin. Het zal overigens geen makkelijk begin zijn, maar even op je tanden bijten is dan ook niet iets dat je for granted in je schoot krijgt toegeworpen. Je bent al op de goede weg, maar zal even moeten doorzetten om te manifesteren waar je van droomt.

12:12

Het getal 12 is niet alleen iets dat nu betekenis heeft. Met name in het geloof hangt er iets om het getal. Denk maar eens aan de 12 apostelen van Jezus Christus, de 12 sterren die je doen denken aan de Maagd Maria, de 12 Imans uit de Islam, etc.

Zie je 12:12 op de klok staan, dan kan je dat zien als een sterke verbinding met spiritualiteit. Hoe je daarmee omgaat, is natuurlijk aan jou. Echter is het van belang je te realiseren dat die spiritualiteit je veel kan opleveren. Leg je zorgen neer bij de hogere machten, bidt voor betere tijden of verklaar het leven aan de hand van een geloof.

13:13

Dertien het getal van ongeluk? Wat ons betreft is dat alleen maar als je erin gelooft. Velen geloven dat het het geregeld zien van het getal zelfs positief kan zijn. Althans, als je kijkt naar 13 als engelengetal. Zie je deze tijd staan, reken er dan maar op dat je in contact komt te staan met de hogere machten. Positieve gedachtes worden uitgewisseld en je met name toegestuurd. 13:13 op vrijdag de 13e krijgt daarmee een hele andere betekenis. Harmonie, affirmaties en liefde staan centraal.

14:14

Je zal er wellicht niet meteen aan denken, maar het getal 14 staat centraal voor kennis en wijsheid. Met deze kennis en wijsheid kan je de problemen tackelen waar je al voor langere tijd tegenaan loopt. Ontspan, haal diep adem en begin de dag alsof je een nieuwe kans hebt gekregen. De tijd van ontwijken en uitstelgedrag is voorbij. Merk je dat iets je energie maar blijft opvreten? Bedenk dan een manier om er afstand van te doen. Positiviteit is key.

15:15

Dromen mag, je dromen uitvoeren is nog beter. Ga voor die crush waar je al wekenlang achteraan loopt of neem de beslissing eindelijk voor een bedrijf voor jezelf te starten. In ieder geval is het tijd voor verandering en staat alles in het teken daarvan. Om ervoor te zorgen dat alles lukt, is het zaak je te omringen met mensen die net zo positief in het leven staan als jij. Te veel negativiteit zal je afleiden van hetgeen je je eigenlijk op moet richten.

16:16

Oei, oei. Er staat een aantal beren op de weg. 16:16 is geen tijdstip dat je graag wil zien. Het maakt je namelijk bewust van wat er niet soepel loopt in je leven. Je zal de moeilijkheden onder ogen moeten komen. Bovendien zal je zien dat er een omwenteling in je leven aan zit te komen. Met een sterke basis zal je hier zonder problemen doorheen moeten gaan. Gaat het wat minder goed met je, dan zal dit een (te) grote impact op je leven hebben.

17:17

Na het overkomen van het verschrikkelijke 16:16, zal je bij het zien van 17:17 je al een stuk beter voelen. Waarom? Er is positiviteit op komst. Je wordt beloond nadat alles dat je hebt moeten doorstaan. Of je nu ook gelijk zal winnen na het meedoen van de loterij is misschien wat teveel gevraagd. Dat je een bosje bloemen krijgt van je baas als waardering van de afgelopen tijd, is wat ons betreft wat plausibeler. Vergeet overigens niet ook zelf die positiviteit te ervaren. Niet alles komt je maar aanwaaien.

18:18

Het is niet vanzelfsprekend dat je leeft via een positieve levensstijl. Sterker nog, af en toe is het best tijd om zelf de slingers op te hangen. Vanuit het universum zal je ervaren dat het werkt om positief in het leven te staan. Steun en voorspoed zijn aspecten die je hierbij zullen helpen. Praat met anderen over je problemen en probeer er het beste van te maken.

19:19

Noem het een talent, interesse, passie of wat dan ook. Jij bent de enige die hier iets mee kan. Het doel op aarde is niet alleen om tijd door te brengen van geboorte tot aan de dood. Maak voor jezelf dat doel breder door het uitoefenen van verschillende vaardigheden. Je merkt gauw genoeg of je ergens goed in bent of niet. Als je weet dat je ergens in excelleert, waarom dan niet daarvan genieten?

20:20

Door geloof in jezelf (en hogere machten) zal je ervaren dat alles mogelijk is. De levensdoelen die je hebt gesteld, zijn ook te behalen als je er in eerste instantie niets van bakt. In harmonie, met liefde van anderen en de wijsheid van hetgeen daarboven, ga jij het leven aan. Onthoud: haastige spoed is zelden goed. Je levensverwachting staat niet op oneindig, maar dat hoeft niet te beteken dat alles maar snel, snel, snel moet gaan.

21:21

Een beetje vertrouwen in jezelf is niet overbodig, toch? Zie je dit getal op de klok, dan kan je dat zien als een teken van voorspoed. Het project waar je al weken mee bezig bent, komt tot een einde. De verbouwing die al maanden op de planning stond, zal binnenkort eindelijk starten. Kortom, goed nieuws. Er is een tijd aangebroken van afsluiten en opstarten, mits je stevig in je schoenen staat.

22:22

Love rules, love wins
Een tijd van liefde is aangebroken. Alles in je leven wordt een stuk beter. Volg je intuïtie en ontdek jezelf in nieuwe relaties. Ook in je bestaande relatie zal je zien dat je er weer meer liefde doorheen zal vloeien. Bovendien is het belangrijk dat je jezelf niet vergeet. Het is tegenwoordig steeds normaler geworden om jezelf lief te hebben. Ga met jezelf op date, koop een bosje bloemen of verwen jezelf met iets waar je al maanden naar hunkert.

23:23

Pak je koffers maar, want het is tijd om op reis te zijn. Wees flexibel en sta open tegenover alles dat nieuw is. Overigens kan die reis ook slaan op een persoonlijke reis. Met andere woorden: een ontwikkeling in je bewustzijn. Steek aandacht in het ontwikkelen van jezelf als persoon. Je zal zien dat er als vanzelf ‘nieuw’ op je afkomt, in plaats van dat je er hard voor hebt moeten werken.

00:00

Last but not least, geven we nog even een betekenis aan 00:00. Je bent, net zoals de tijd het einde en begin van een dag aangeeft, klaar voor een nieuw avontuur. Of dit nu letterlijk is of alleen in je gedachten afspeelt, geef er aandacht aan. Let op, kijk om je heen en richt je op wat belangrijk is. De bewustwording van je spiritualiteit is niet wat het kan zijn en dus zal je hier aandacht aan moeten geven.

Zie je een van de bovenstaande tijdstippen op de klok, dan heb je in ieder geval een idee gekregen van wat het voor je kan betekenen. Houd in gedachten dat niks wetenschappelijk is bewezen en eenieder een eigen interpretatie eraan hangt.

Total
0
Shares
Vorige
Deuk in nagel: wat betekent dat?

Deuk in nagel: wat betekent dat?

Als je te lang naar je nagel blijft staren, wordt die nagel steeds gekker en

Volgende
Makkelijke dieren om te tekenen

Makkelijke dieren om te tekenen

Bij tekenen denken we maar: je kan het zo moeilijk maken als je zelf wil

Ook interessant