man in blue shirt and black pants doing skateboard stunts

Kjeld Nuis: vriendin, carrière, vermogen en meer 

Wie is Kjeld Nuis? Dit is een schaatser die onder ander het wereldrecord van snelste schaatser op zijn naam heeft staan. In dit artikel vertellen wij je alles over Kjeld Nuis

Vriendin van Kjeld Nuis (Joy Beune)

Joy Beune is de vriendin van Kjeld Nuis. Samen hebben ze een zoontje Jax. Joy Beune is 23 jaar oud en Kjeld is zelf 32. Joy is een lange baanschaatser en Kjeld en zij kennen elkaar dus uit de schaatswereld. Joy is een prachtige vrouw en laat dan ook prachtige foto’s van zichzelf maken. Onlangs nog deelde ze een foto op haar Instagram waarop ze in lingerie op bed ligt. 

Joy Beune is naast lange Baanschaatster aok echt een allrounder. Ze won verschillende medailles tussen 2019 en vandaag. Haar tweede plaats op de 3000 meter tijdens het NK is een grote overwinning. Daarnaast won ze op dezelfde afstand ook een derde medaille afgelopen jaar. Of het door de trainingssessie met Kjeld Nuis komt durven wij niet te stellen. 

Er ging een tijdje de roddel dat Kjeld Nuis vreemd zou gaan met een andere schaatsster. Een juicechannel kwam met dit sappige nieuws naar buiten. Echter heeft Kjeld Nuis dit altijd ontkent. Ook Femke Kok en Joy Beune vertellen dat dit niet waar is. 

Het vermogen van Kjeld Nuis 

Zodra iemand bekend is vragen wij ons altijd af: wat is zijn of haar vermogen. Schaatsers krijgen niet zo veel betaald als voetballers. Maar toch hoeft Kjeld Nuis zeker niet op een houtje te bijten. Zo heeft hij verschillende gouden medailles gehaald, waardoor hij een flink vermogen heeft opgebouwd. Door een aantal snabbels tussendoor verdiende hij ook nog wat extra. Zo maakte hij reclame voor onder andere: Red Bull, Toyota, M-line en Gamma. Hiervoor heeft hij behoorlijk wat betaald gekregen, al kunnen we moeilijk zeggen hoeveel. 

Kjeld Nuis heeft ook nog een eigen bedrijf: ‘’Kjeld Nuis B.V.’’. Afgelopen jaar bedroeg dit bedrijf 1,5 miljoen. En hij woont in een villa van 500.000 die inmiddels ook meer waard is geworden. Wij schatten het vermogen van Kjeld Nuis op: 2,5 miljoen euro. 

Snelste schaatser ter wereld: Kjeld Nuis

Wist je dat Kjeld Nuis met een 103 kilometer per uur de snelste schaatser ter wereld is. Hij doorbrak als eerste schaatser ooit de grens van 100 kilometer per uur. In 2018 zette Kjeld Nuis al een wereldrecord van 93 kilometer per uur neer. Hij doorbrak dus zijn eigen record met zijn nieuwe poging. 

Voor deze recordpoging daagde Red Bull en Toyota hem uit om de 100 kilometer per uur te halen. Hiervoor zijn ze richting Noorwegen gegaan. Op een lang bevroren meer kon Kjeld Nuis zijn nieuwe recordpoging gaan doen. Kjeld Nuis wil met zijn record laten zien dat alles mogelijk is op eigen kracht. Wie zal er in de toekomst nog sneller zijn dan Kjeld Nuis? 

De woning van Kjeld Nuis 

Helaas kunenn we niet altijd een kijkje nemen in de woningen van bekende Nederlanders. Maar bij Kjeld Nuis kan dit wel. Hij kocht een woning van 500.000 euro in 2020 in Heerenveen. De woning heeft een woonoppervlakte van 192 vierkante meter en telt in totaal vijf verschillende slaapkamers. De woning heeft een riante tuin. De verwachting is dat de woning sinds zijn aankoop een stuk meer waard is geworden. Wil jij de vrijstaande villa van Kjeld Nuis zien? Kijk dan hier

Ex van Kjeld Nuis Jill de Robles 

Kjeld heeft als we het zo bekijken al vele prachtige vrouwen verslonden. Zo ook de beeldschone Jill Robles. Zij is helemaal klaar met Kjeld Nuis en geeft hem bij de break-up in 2020 nog even een trap na. Zij vertelt dat Kjeld Nuis vreemd is gegaan met Joy Beune zijn huidige vriendin. Kjeld Nuis geeft gelijk aan dat hij niemand heeft bedrogen. 

Toch lijkt het erop dat in da afgelopen jaren Kjeld zijn handjes aardig laat wapperen. Zo zijn er roddels over hem en Femke Kok en nu zou hij ook in z’n vorige relatie zijn vreemd gegaan. Wat er waarvan is durven wij niet te zeggen. Maar dat hij naast zijn sportieve leven ook actief is onder de lakens kunnen we wel stellen. 

De carrière van Kjeld Nuis 

De carriere van Kjeld Nuis is een zeer grote. Zo werd op jonge leeftijd al bekend dat hij een groot talent was. Vanuit de jeugd wordt hij getraind door schaats coach: ‘Jac Orie’. Vanaf 2010 rijgt hij de medailles aan elkaar. We zetten zijn grootste prestaties voor je op een rij: 

Olympische spelen:

2018: Gouden medaille: Olympische winterspelen, onderdeel 1000 meter

2018: Gouden medaille: Olympische winterspelen, onderdeel 1500 meter

2022: Gouden medaille: Olympische winterspelen, onderdeel 1500 meter

Wereldkampioenschappen:

2017: Gouden medaille: Wereldkampioenschappen, onderdeel 1500 meter

2017: Gouden medaille: Wereldkampioenschappen, onderdeel 1000 meter 

2019: Gouden medaille: Wereldkampioenschappen, onderdeel teamsprint

2020: Gouden medaille: Wereldkampioenschappen, onderdeel 1500 meter 

Hij won natuurlijk ook veel zilveren en bronzen medailles in zijn carriere. Zo domineerde hij vele jaren het onderdeel 1000 en 1500 meter in Nederland. Er was niemand die hem kon verslaan. 

In 2018 werd Kjeld Nuis uitgeroepen tot sportman van het jaar. Zijn familie was in dolle vreugde na het behalen van zijn titels. Ze stonde te juichen op de banken. Een paar maanden na het behalen van deze belangrijke medailles overleden zijn ouders helaas. 

De auto van Kjeld Nuis 

Kjeld Nuis heeft een sponsordeal met Toyota zoals ik je eerder al vertelde. Het kan dus niet anders dan dat hij met een Toyota over straat rijdt. Hij heeft deze auto dan ook niet zelf hoeven komen, maar deze past helemaal in de deal die hij heeft gesloten met de autofabrikant. Hij heeft gekozen voor een vier wiel aangedreven Toyota. De Toyota RAV4 Black Edition is een auto die helemaal gemaakt is naar de wensen van Kjeld. Hij is de snelste man op aarde, dus mag daar ook een auto bijzitten met een flink vermogen. 

Deze auto heeft een 163 kW en 222 pk’s onder de motorkap. Voor de Toyota RAV4 betaal je normaal gesproken minimaal 50.000 euro. Zeker geen slechte deal dus van Kjeld!

Total
0
Shares
Vorige
Welke kosten zijn er allemaal als je een auto aanschaft?

Welke kosten zijn er allemaal als je een auto aanschaft?

In dit artikel zullen we de verschillende kosten bespreken waarmee je rekening

Volgende
Pijn onder boezem links vrouw

Pijn onder boezem links vrouw

Een aantal keer per dag of gedurende dag heb je last van een stekende of

Ook interessant