brown wooden mannequin on white ceramic toilet bowl

Plasproblemen? Ontdek hier hoe je weer zorgeloos door het leven gaat

Op het moment dat je te maken hebt met plasproblemen, dan weet je maar al te goed hoe vervelend dit kan zijn in het dagelijks leven. Misschien moet je je spieren extra goed aanspannen op het moment dat je moet niezen. Of tijdens een schaterlach merk je dat je per ongeluk wat urine verliest. Om dit soort ongemakken te voorkomen, is het slim om je wat meer in te gaan lezen over de oplossingen die daarvoor nodig zijn. We hebben er alvast een paar voor je op een rijtje gezet in dit blog.

Investeer in de nodige materialen om het dagelijks leven leuker te maken

Wist je dat er vandaag de dag verschillende producten bestaan om de incontinentie draagbaarder te maken? Een van de bekendste daarvan, zijn de producten van Tena men. Het incontinentiemateriaal is erg makkelijk aan te brengen in het ondergoed en biedt de hele dag door optimale bescherming. Hierdoor geef je met net even wat meer zelfvertrouwen die belangrijke presentatie op werk of je kunt lekker met de kleinkinderen ravotten en voetballen. Je hebt de keuze uit een divers aanbod aan producten, dus probeer er zeker eens een paar uit om te ontdekken wat er wel of juist niet voor jezelf werkt.

Breng een bezoek aan de bekkentherapeut voor een behandeling op maat

Daarnaast is het brengen van een bezoek aan een bekkentherapeut ook zeker het overwegen waard. Een specialist kan je namelijk erg goed adviseren over hoe je de spieren in het bekkengebied optimaal moet trainen. Het doel is het verbeteren of verhelpen van de klachten en je krijgt eventueel advies op maat op het gebied van het gebruik van de producten van Tena. Na een eerste intakegesprek gaat de therapeut samen met jou met gerichte oefeningen aan de slag. Hier kun je dus al snel de vruchten van plukken en je krijgt handige oefeningen waar je thuis mee aan de slag kunt gaan.

Shop alle kleine benodigdheden voor dagelijks gebruik erg makkelijk online

Om het dagelijkse leven nu al wat draagbaarder te maken, is het een goed idee om meteen wat incontinentiemateriaal in huis te halen. Hier hoef je gelukkig niet altijd een bezoek voor te brengen aan een drogisterij. De nodige inkopen doe je gewoon erg makkelijk online. Vergroot je op korte termijn al het comfort in het dagelijks leven met het juiste soort incontinentiemateriaal?

Total
0
Shares
Vorige
De populariteit van sim only abonnementen neemt toe: dit is waarom!
a close up of a person talking on a cell phone

De populariteit van sim only abonnementen neemt toe: dit is waarom!

De populariteit van sim only abonnementen is de afgelopen jaren flink

Volgende
Dit zijn de 4 redenen waarom vapen zo populair is
woman in brown sweater holding white ceramic mug

Dit zijn de 4 redenen waarom vapen zo populair is

Vapen is de laatste jaren een snel groeiende trend geworden, vooral onder

Ook interessant