brown and black gift box

Vijf tips om op je verlanglijstje te zetten

Joehoe, de kerstdagen komen dichterbij! Hét moment om gezellig samen te zijn met vrienden en familie. Maar daar horen uiteraard ook cadeautjes bij, om uit te delen én om te krijgen. De meeste mannen vinden het niet gemakkelijk om het geschikte cadeau voor hun vriendin, zus of mama te kiezen. Daarom maak je best een duidelijk en overzichtelijk verlanglijstje! 

Activiteit

Wil je al lang eens naar Disneyland Parijs, naar Londen of naar Amsterdam, maar komt het er eigenlijk nooit van? Dan is het een absolute must om zo’n tripje op je verlanglijstje te zetten. Als je het cadeau krijgt, moet je het binnenkort wel eens inplannen. Geen excuses meer! 

Thuiskledij

Wat is er nu zaliger dan in super comfortabele én mooie  loungewear thuis te werken?  Een vrolijk kleurtje of een zacht stofje, het maakt je thuiswerkdag meteen een pak leuker. Maar ook op een luie zondagnamiddag is het zalig om zachte homewear te dragen. En als de outfit echt goed zit, kan je hem uiteraard ook aandoen voor een snelle boodschap of een mooie herfstwandeling. Bestaat er een beter cadeau?  

Kookboek 

In de kerstvakantie heb je eindelijk eens tijd om uitgebreid te koken en nieuwe dingen uit te proberen. Niets leukers dan in een splinternieuw kookboek ideeën op te doen! Heb je bijvoorbeeld al het Kerstboek van Donna Hay of de nieuwe van Pascale Naessens? Als dat nog niet het geval is, moet je ze allebei zeker op je verlanglijstje zetten! Je partner, broer of papa zal ze maar al te graag geven. Zeker als zij je lekkere creaties als eerste mogen proeven.  

Lingerie 

We weten allemaal dat goede lingerie niet goedkoop is. Maar als vrouw weet je maar al te goed dat een mooi én comfortabel lingeriesetje zeker zijn geld waard is. En ook je man is zeker en vast fan van een nieuw én sexy setje. Laat hem op voorhand duidelijk de beha en bijpassende slip voor dames zien die je mooi vindt.  De kans is heel groot dat je die onder de kerstboom terugvindt!  

Decoratie 

Je geeft de mannen in je omgeving beter te veel cadeautips dan te weinig. En zo blijft het voor jou ook een verrassing wat je zal krijgen. Een leuk decoratiestuk om je woonkamer op te fleuren is altijd een goed idee. Binnenkort al eens snuffelen in de leukste interieurwinkels om inspiratie op te doen? Veel plezier! 

Total
0
Shares
Vorige
Zakelijke Efficiëntie Verbeteren: Documenten Lamineren voor Duurzaamheid
woman signing on white printer paper beside woman about to touch the documents

Zakelijke Efficiëntie Verbeteren: Documenten Lamineren voor Duurzaamheid

In de moderne zakenwereld draait alles om efficiëntie en duurzaamheid

Volgende
Vier tips voor de aanschaf van een traplift 

Vier tips voor de aanschaf van een traplift 

Worden trappen in uw huis een uitdaging?

Ook interessant