silhouette of person's hands forming heart

Hoe kun je je relatie naar een hoger niveau tillen?

We weten het vandaag de dag maar al te goed. Het onderhouden van een gezonde en goede relatie vergt veel tijd en aandacht. Want ook al ben je een tijdje samen en gaat het eigenlijk reuze goed tussen jullie twee, je moet nog steeds de nodige tijd reserveren om aan je relatie te kunnen bouwen. Gelukkig hoeft dit niet zo lastig te zijn en met een paar kleine investeringen kun je al flinke stappen maken. In dit blog lichten we er een aantal wat verder voor je toe.

Blijf investeren in de relatie en plan regelmatig leuke dates

In het dagelijks leven hebben jullie het maar al te druk. Er is een druk sociaal leven, jullie werken fulltime en sporten daarnaast ook nog regelmatig. Hierdoor is er soms net even wat minder tijd om de relatie te onderhouden. Probeer daarom op regelmatige basis leuke dates in te plannen. Verras elkaar bijvoorbeeld eens in de maand met een leuk dagje weg. En dat hoeft gelukkig niet zo ingewikkeld te zijn. Maak een ontspannende wandeling door de bossen, drink een koffietje in dat nabijgelegen tentje of wandel door het bruisende stadscentrum. Je hebt hierdoor bewust meer tijd voor het voeren van fijne gesprekken en je bouwt (onbewust) weer wat meer aan je relatie.

Sta altijd stil bij ieder jubileum en vier dit extra feestelijk

In een jaar zijn er ook altijd een aantal jubilea waar je bij stil kunt staan. Denk daarbij aan de dag waarop je een reactie hebt gekregen, wanneer je het ja-woord hebt gegeven of de sleutels hebt gekregen van het huis van jullie dromen. Hier mag je dan ook zeker wat vaker stil bij staan. Pak op dit soort momenten extra goed uit, bijvoorbeeld door een nachtje weg of een vakantie te plannen. Je maakt hierdoor herinneringen voor het leven waar je voor een erg lange tijd weer over na kan praten.

Heb je al eens een keer besproken wat jullie wensen op dit moment in de slaapkamer zijn?

Maar het kan ook zomaar zo zijn dat jullie wensen in de slaapkamer in de loop van de tijd veranderen. Probeer hier altijd eerlijk over te communiceren naar elkaar. Misschien is het de hoogste tijd om een keer te experimenteren met seksspeeltjes. Er is een gigantisch aanbod om uit te kiezen, wat het experimenteren ook nog eens erg laagdrempelig maakt.

Total
0
Shares
Vorige
Sven Ornelis: partner, gezin en vermogen

Sven Ornelis: partner, gezin en vermogen

Al vijftig jaar oud en nog steeds thriving like he did before

Volgende
Drie tips voor het correct monteren van je LED-strip

Drie tips voor het correct monteren van je LED-strip

LED-verlichting heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van binnen- en

Ook interessant