Sven Ornelis: partner, gezin en vermogen

Al vijftig jaar oud en nog steeds thriving like he did before. We hebben het over niemand minder dan Sven Ornelis, die alweer een tijd lang zijn rol als radio-dj bij Joe vervult. Maar wie is deze man eigenlijk nog meer? Heeft hij bijvoorbeeld een partner? Heeft hij (een wens voor) kinderen of is dat nooit een ding geweest. En misschien nog wel interessanter, zo zullen velen denken, wat is eigenlijk het vermogen van deze kale knakker? We zijn de wereld van Sven Ornelis ingedoken en proberen we je in deze blog van een zo goed mogelijk antwoord op deze vragen te voorzien. Lees je gauw verder?

Sven Ornelis in een notendop

Sven Ornelis is een bekende Vlaamse radiopresentator, geboren op 7 juni 1973 in, hoe kan het ook anders, België. Hij begon zijn carrière als radio-dj onder de leer van Michel Follet en verwierf al snel populariteit. Ornelis maakte een tijd geleden de overstap naar Qmusic, waar hij jarenlang een van de populairste radio-omroepers was en shows presenteerde zoals de ochtendshow met Maarten Vancoillie. Hij is ook bekend van zijn televisiewerk, waaronder deelname aan een programma zoals ‘De Slimste Mens ter Wereld‘. Sven Ornelis staat bekend om zijn enthousiaste persoonlijkheid en heeft een prominente plaats in de Vlaamse mediawereld veroverd met zijn radiowerk en televisieoptredens.

Radio Joe

Maar tegenwoordig, of eigenlijk al sinds meer dan vijf jaar, presenteert hij van 6 tot 10 uur ‘s ochtends de ochtendshow met Anke Buckinx bij Radio Joe. Dit doet hij met veel plezier, al is het misschien wel belangrijker om te vermelden dat hij dit doet met veel succes. Elke ochtend luisteren duizenden, tienduizenden en misschien wel honderdduizenden mensen naar hun ochtendprogramma. Echter is dat niet het enige waar hij op het moment druk mee is.

Een voorliefde voor…

Er zijn namelijk nóg drie andere zaken waar Ornelis op, in ieder geval, wekelijkse basis mee bezig is. Het betreft:

  • DJ voor feestjes en partijen
    Je boekt Ornelis voor alle fuifjes die je in de toekomst zal organiseren. Voor 60, 90 of 120 minutenlang vermaak ben je bij hem aan het juiste adres, zou moeten blijken. Natuurlijk zit het ‘dj’en’ bij hem al decennia lang in het bloed, dus dat zal zeker en vast goed moeten komen.
  • Wijn
    Op de website van Sven Ornelis word je onder andere door gelinkt naar ‘wijnornelis.be’. Hier vind je een aanbod van honderden wijnen die Ornelis heeft geproefd en heeft gekoppeld aan (zijn eigen) gerechten.
  • Koken
    Zijn eigen gerechten? Ja zeker! Ornelis staat ook wel bekend als Would Be Chef. Hij bracht eerder al een boek uit met deze gelijknamige titel en heeft ook een blog onder die noemer. Recentelijk bracht hij zijn tweede kookboek uit, genaamd Mijn mama’s kookboek.

We kunnen daarmee wel stellen dat Ornelis een man is die met veel dingen bezig is. Hij maakt zijn dromen waar en we zijn dan ook benieuwd in hoeverre er nog andere carrière switches zullen plaatsvinden. Ondanks de uiteenlopende interesses verwachten we wel dat Ornelis nog een lange tijd op de radio te horen blijft. Want oh ja, dat waren we vergeten te zeggen, maar hij heeft ook nog een boek over wandelen en hoe dat bijdraagt aan je mentale gezondheid.

Partner

Zo’n leuke, veelzijdige, getalenteerde en schone man; heeft hij eigenlijk ook een partner. Well, (unfortunately) the answer to this question is yes. Maar, hoe zeer Ornelis graag praat over zijn eigen avonturen, doet hij dat niet over zijn partner. De reden hierom is dat hij niet het risico wil lopen dat de partner van Ornelis wordt afgekraakt of andere negatieve reacties over zich heen krijgt.

Ornelis spreekt dus eigenlijk niet over zijn partner, al gaf hij in een redelijk recentelijk interview nog wel aan dat hij heel al jarenlang heel erg blij is met deze persoon. Het zou, naar eigen zeggen, ‘de beste parnter ooit zijn’. En oh ja, het is overigens niet per se de keuze van de partner van Ornelis om in de schaduw te blijven staan. Ornelis zelf is hier namelijk zelf de aanstichter van. Echt een beschermend karakter, dus.

Gezin

Je kan wel begrijpen dat we niets over eventuele kinderen van Ornelis weten, als we al niets over zijn partner te horen krijgen. Anyway, Ornelis heeft in het verleden wel degelijk gepraat over een kinderwens. Het antwoord hierop zou zijn geweest dat hij geen nageslacht heeft geproduceerd. En, in plaats van het punt dat hij daar heel verdrietig om is, omarmt hij de realiteit met open armen. Een leven zonder kinderen heeft namelijk ook genoeg voordelen. Bovendien is hij onlangs ‘vader’ geworden van een Britse Korthaar genaamd Hockney. Oók heel leuk, als je het ons vraagt.

Vermogen

Tja, en wat verdiend een man als Sven Ornelis nou? Nou, genoeg. Hoeveel ‘genoeg’ dan is, weten we niet precies. Echter weten we wel dat hij regelmatig luxe uiteten gaat. Aan de andere kant heeft hij weleens gezegd dat hij het niet waard vindt om een dure sportauto te kopen. Het is dus echt maar waar je je geld aan wil uitgeven. Hoewel Ornelis wel vaker dan eens duidelijk is geweest over zijn financiële gedachtegoed, heeft hij het nooit over exacte bedragen gehad. Hoeft ook niet, wat ons betreft, al zou het natuurlijk wel erg interessant zijn waar hij het vermogen vandaan haalt om een vila (ja, echt) aan te schaffen. Dat hij daarnaast nog een vakantiehuis in Barcelona heeft, hoef je dan ook niet meer buiten beschouwing te laten.

Enfin, we zijn zoals gezegd nieuwsgierig wat de toekomst hem nog gaat brengen. Volg hem bijvoorbeeld op zijn Instagram, dan zal je vast het een en ander qua hoogtepuntjes voorbij zien komen. Fan-tas-tisch, vinden we dat.

Total
0
Shares
Vorige
De mooiste alternatieven voor wandbekleding in je woning
white wooden dresser with mirror

De mooiste alternatieven voor wandbekleding in je woning

Als je de wanden in je woonkamer, slaapkamer, keuken of ander vertrek in huis

Volgende
Hoe kun je je relatie naar een hoger niveau tillen?
silhouette of person's hands forming heart

Hoe kun je je relatie naar een hoger niveau tillen?

We weten het vandaag de dag maar al te goed

Ook interessant