assorted-color clothes

Je eigen kledingstijl creëren: hoe doe je dat?

De meeste stijliconen liggen niet wakker van de laatste mode die in grote aantallen in de winkelketens ligt. Ze laten zich echter inspireren door tijdloze klassiekers of nieuwe trends van de grote modehuizen. Het zou gemakkelijk kunnen dat je immers niet zo diep in de buidel wilt tasten voor nieuwe kledij. Het geheim bestaat er dan in om creatief met die prachtige silhouetten aan de slag te gaan en zo je eigen stijl te bepalen.

Buiten de lijntjes

Afhankelijk van de bedrijfscultuur waar je werkt, zal je een outfit dragen die past binnen de werkcontext. Vandaag de dag ben je echter zo vrij als een vogel wanneer het gaat over het bepalen van jouw eigen stijl. Hou je van kleurrijke outfits die je enkel draagt in je vrije tijd, durf het dan ook eens aan om met een oranje pulletje op een gewone jeansbroek naar je werk te gaan. Zo leer je gaandeweg jouw eigen stijl te bepalen en je eigen stempel te drukken op het modebeeld vandaag. Laat een kleur of model dat je favoriet is, je niet tegenhouden omdat het ‘niet meer in de mode’ zou zijn. De mode bepaal je zelf en wordt gaandeweg een hype in het straatbeeld wanneer veel mensen die stijl dragen. Wil je je onderscheiden, dan moet je vooral niet meedoen met de modetrends maar je eigen modekoers varen!

Party looks

Ga je binnenkort naar een feestje? Plan dan een dagje shoppen en bepaal op voorhand je look. Wil je een kleedje met veel kleur of ga je liever in het zwart? Kleedjes spotten is sowieso fun! Denk bij je shopping avontuur nog voor je aan de kassa staat, na of je het kledingstuk ook nog voor andere gelegenheden kunt dragen. Zo voorkom je een miskoop waarbij je kledij slechts één keer gedragen wordt. Investeren in een klassiek zwart kleedje met een mooie pasvorm is sowieso een blijver in je kleerkast. Draag het met een prachtig opvallend juweel en je hebt meteen een look die iedereen het nakijken geeft. Of ga voor een combinatie met een bijzondere sjaal, trouwens altijd een winner en snel uitgedaan wanneer je een dansje wilt wagen op de dansvloer.

Schoenenkast

Je eigen stijl creëren doe je niet alleen met kledij maar vergeet ook zeker je schoenkeuze niet. Hoe je het draait of keer, een schoen is bepalend voor de totale look. Besteed dus zeker voldoende aandacht aan het schoeisel dat je aankoopt. Een klassieke sneaker is een must-have in je collectie maar evengoed een comfortabele instapper. Tijdens de zomer wil je graag comfort en schoonheid met elkaar combineren. Een goede tip daarbij is om eens te zoeken naar sandalen bij Omoda voor trendy en eigentijdse schoenen. Ze zijn een kei in sandalen met een hippe look. Maak je eigen combinatie, dan eens klassiek, dan eens gedurfd en voor je het weet krijg je complimenten over jouw unieke kledingstijl. Veel shoppingplezier! 

Total
0
Shares
Vorige
De totstandkoming van stadsinfrastructuur
city building during daytime

De totstandkoming van stadsinfrastructuur

De infrastructuur van een stad is het ruggengraat van haar functioneren

Volgende
Hoe wordt een nieuw huis tegenwoordig gebouwd?

Hoe wordt een nieuw huis tegenwoordig gebouwd?

Het bouwen van een huis gaat niet meer zoals vroeger

Ook interessant